В Пловдив сутрешни показания на термометрите ще бъдат между минус 3

...
В Пловдив сутрешни показания на термометрите ще бъдат между минус 3
Коментари Харесай

Времето в Пловдив: Температурите започват да се покачват

В Пловдив сутрешни показания на термометрите ще бъдат сред минус 3 и нула градуса, а следобедните температури няма да надвишават 8 градуса. Започва леко повишаване на температурите, по отношение на предходните дни. Не се чакат превалявания.
Прочетете още
През нощта в по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно, през днешния ден – най-вече слънчево. До обяд, основно в Дунавската низина, ще има мъгли и ниска облачност. В множеството места ще бъде съвсем безшумно, в Източна България със слаб, югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 5° и 0°, малко по-високи на Черноморието, в София – към минус 2°. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, по-ниски в регионите с мъгла, в София – към 9°.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще бъде близо до междинното за декември.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд тук-там ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 7°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР